De Hettenheuvel

(0316) 53 13 33 info@dehettenheuvel.nl

Menu

Vrijwilligerswerk

We kunnen bij verschillende doelgroepen en werkzaamheden jouw hulp goed gebruiken.

Voor wie

Zorgboerderij de Hettenheuvel is een zelfstandige organisatie die begeleiding biedt aan een brede doelgroep. Het is een plek voor mensen met een hulpvraag. Door onze opgedane ervaringen en de mogelijkheden die onze locatie biedt kunnen we veel verschillende soorten “werk” realiseren. Hierdoor vormen we een zeer gevarieerd geheel, waarin iedereen zich waardevol kan voelen. Wij hebben respect voor elkaars mogelijkheden en zorgen dat iedereen een eigen plek vindt op de boerderij waar hij of zij zich veilig en prettig voelt.

Wat bieden wij

Wij bieden vrijwilligers, van diverse leeftijden en achtergronden een boeiende, leerzame maar vooral gezellige en sfeervolle plek. Er zijn veel mogelijkheden binnen de zorgboerderij.

Wat verwachten wij

Vrijwilliger zijn bij ons betekent dat je leuk weet om te gaan met mens en dier, gemotiveerd bent en een handje mee kunt helpen met de verschillende werkzaamheden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je geniet van de gezellige sfeer en de prachtige omgeving.

Waar

De Hettenheuvel in Loerbeek is een landelijk gesitueerde zorgboerderij gecombineerd met Huifkarcentrum Bergh. De boerderij is centraal gelegen aan de bosrand van het groene en heuvelachtig Montferland.

Wanneer

Wij zijn alle dagen van het jaar van dinsdag tot en met zondag geopend, met uitzondering van twee weken in de zomervakantie. Dan zijn we volledig gesloten.

De verschillende doelgroepen komen op verschillende dagen.

De begeleiding

Je wordt ondersteund door het team van de Hettenheuvel. Dit team bestaat uit medewerkers van verschillende leeftijden en met uiteenlopende kwaliteiten en beroepservaringen. Iedere medewerker heeft zijn eigen specifieke kennis en expertise met betrekking tot een bepaalde doelgroep. Meer informatie over hoe wij kwaliteit waarborgen vind je hier.

 

kwaliteitswaarborg zorgboerderijen
Aanmelden/vragen

Ben je enthousiast geworden en benieuwd welke mogelijkheden er voor jou binnen het bedrijf zijn of heb je nog vragen? Dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Onze contactinformatie vind je hier.