De Hettenheuvel

(0316) 53 13 33 info@dehettenheuvel.nl

Menu

Stagiair(e)s

We bieden bij verschillende doelgroepen leerplaatsen aan.

Wie

Zorgboerderij de Hettenheuvel is een zelfstandige organisatie die begeleiding biedt aan een brede doelgroep. Wij bieden dagbesteding voor mensen met dementie, een beschutte werkplek voor verschillende doelgroepen en een opvang voor kinderen en jongeren met autisme. We bieden bij verschillende doelgroepen leerplaatsen aan.

Wij zijn onder andere aangesloten bij de Federatie Landbouw en Zorg en in het bezit van het kwaliteitscertificaat zorgboerderij door SKJ. Meer informatie over de kwaliteitswaarborg vind je hier.

site zrog

Wat bieden wij

Wij bieden stagiair(e)s van diverse zorggerelateerde opleidingen een boeiende en leerzame stageplek. Er zijn veel verschillende mogelijkheden binnen de zorgboerderij. Voor de meeste doelgroepen kunnen zowel MBO- als HBO-stagiair(e)s bij ons terecht voor een stageplek. Voor de opvang van kinderen en jongeren in het autistisch spectrum nemen wij alleen HBO-stagiair(e)s aan vanwege de complexe zorgvraag. Daarbij heeft onze voorkeur dat de stagiair(e) ook al een zorggerelateerde MBO-opleiding heeft genoten.

Wat verwachten wij

Leren bij de Zorgboerderij de Hettenheuvel betekent dat je openstaat voor begeleiding. Je bent bereid om te leren. Je hebt nagedacht over jouw keuze en weet deze duidelijk te motiveren. Uiteraard is het ook belangrijk dat jouw opleiding aansluit bij de doelgroep die je kiest. 

Waar

De Hettenheuvel in Loerbeek is een landelijk gesitueerde zorgboerderij gecombineerd met Huifkarcentrum Bergh. De boerderij is centraal gelegen aan de bosrand van het groene en heuvelachtig Montferland.

Wanneer

Wij zijn alle dagen van het jaar van dinsdag tot en met zondag geopend, met uitzondering van twee weken in de zomervakantie. Dan zijn we volledig gesloten.

De verschillende doelgroepen komen op verschillende dagen.

De begeleiding

Je wordt begeleid en ondersteund door het team van de Hettenheuvel. Dit team bestaat uit medewerkers van verschillende leeftijden en met uiteenlopende kwaliteiten en beroepservaringen. Iedere medewerker heeft zijn eigen specifieke kennis en expertise met betrekking tot een bepaalde doelgroep.

Aanmelden/vragen

Ben je enthousiast geworden en benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen het bedrijf? Dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Onze contactinformatie vind je hier.