De Hettenheuvel

(0316) 53 13 33 info@dehettenheuvel.nl

Menu

Vrijwilligerswerk

We kunnen bij verschillende doelgroepen en werkzaamheden uw hulp gebruiken.

Voor wie

Zorgboerderij de Hettenheuvel een zelfstandige organisatie, die begeleidingLZ20 biedt aan een brede doelgroep. Het is een plek voor mensen met een hulpvraag. Door onze opgedane ervaringen en de mogelijkheden die onze locatie biedt, kunnen we veel verschillende soorten “werk” realiseren. Hierdoor vormen we een zeer gevarieerd geheel, waarin iedereen zich waardevol kan voelen. Wij hebben respect voor elkaars mogelijkheden en zorgen dat iedereen een eigen plek vindt op de boerderij waar hij of zij zich veilig en prettig voelt.

Wat bieden wij

Wij bieden vrijwilligers, van diverse leeftijden en achtergronden, een boeiende, leerzame maar vooral gezellige en sfeervolle plek. Er zijn veel mogelijkheden binnen de zorgboerderij.

Wat verwachten wij van een vrijwilligers:

Vrijwilliger zijn bij zorgboerderij de Hettenheuvel betekent dat je leuk weet om te gaan met mens en dier, gemotiveerd bent en een handje mee kunt helpen met de verschillende werkzaamheden die Zorgboerderij de Hettenheuvel biedt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u kunt genieten van de gezellige sfeer en de prachtige omgeving.

Waar

De Hettenheuvel in Loerbeek is een landelijk gesitueerde zorgboerderij gecombineerd met Huifkarcentrum Bergh. De boerderij is centraal gelegen aan de bosrand van het groene en heuvelachtige Montferland.

Wanneer

Wij zijn alle dagen van het jaar van dinsdag tot en met zondag geopend, met uitzondering van twee weken in de zomervakantie. Dan zijn we volledig gesloten.

De verschillende doelgroepen komen op verschillende dagen.

De begeleiding

U wordt ondersteund door het team van de Hettenheuvel. Deze bestaat uit medewerkers van verschillende leeftijden, met uiteenlopende kwaliteiten en beroepservaringen. Iedere medewerker heeft zijn eigen specifieke kennis en expertise met betrekking tot een bepaalde doelgroep.

Aanmelden/vragen

Bent u enthousiast geworden en benieuwd welke mogelijkheden er voor u binnen het bedrijf zijn of heeft u nog vragen? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Alle informatie hierover vind je hier links, onder het kopje ‘info’.