De Hettenheuvel

(0316) 53 13 33 info@dehettenheuvel.nl

Menu

Overzicht

Bekijk hier alle openstaande vacatures

Open sollicitatie kinderen en jongeren met autisme

De Hettenheuvel 

Zorgboerderij de Hettenheuvel biedt opvang aan kinderen en jongeren met autisme. Op de zorgboerderij gaan we met respect met elkaar om, is iedereen gelijk en kijken we naar de mogelijkheden van ieder individu. Voorop staat het streven naar een fijn verblijf voor de kinderen en jongeren, waarin zij rust en structuur vinden. Daarbij ondersteunen wij de kinderen en jongeren in het ontwikkelingsproces van leerdoelen en het leren van nieuwe vaardigheden. Daarnaast willen wij ook de ouders ontlasten van de zorg voor hun kind. We willen hun de gelegenheid geven een dagje of weekend met zichzelf of met andere leden van het gezin door te brengen

 

Wat breng je mee?
Wij vragen een positieve, collegiale en actieve instelling met een vleugje humor en relativeringsvermogen. Het is van groot belang dat jij stevig in je schoenen staat en zelfverzekerd bent. Je hebt ruime en relevante werkervaring en je bent bekend met de methodiek ‘Geef me de 5’ of staat ervoor open om hierover te leren. Ook durf je zelfstandig beslissingen te nemen en voel jij je op je gemak binnen een team.

 

Wie zoeken wij: 

  • Je bent in bezit van een passend beroepsdiploma, minimaal MBO-4

  • Je hebt enige ervaring en kennis van en ervaring met kinderen/jongeren met een stoornis in het autismespectrum

  • Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit

  • Je bent flexibel inzetbaar

 

Wat mag je doen?

De activiteiten vinden plaats op en rondom de boerderij. Je werkt om het andere weekend. Als groepsbegeleider mag jij je eigen invulling geven aan een gestructureerde dagplanning voor de deelnemers. Ook ben jij persoonlijk begeleider, zorg jij ervoor dat de zorgplannen worden gemaakt en dat er afspraken worden ingepland met ouder(s)en/of verzorger(s) en gemeente. Naast het groepswerk werk je ook mee aan een optimaal en veilig klimaat voor onze deelnemers. 

 

Wat bieden wij? 

  • Arbeidsvoorwaarden conform COA Social Work

  • Werken binnen een kleinschalig, jong en fris team

 

Solliciteren

Wij staan altijd open voor zorgtoppers. Kan jij niet wachten om deel uit te maken van ons team? Solliciteer dan direct!

Mail jouw CV en motivatie naar: zorg@dehettenheuvel.nl

Voor meer informatie kan je altijd bellen naar: 0316-531333